De Avond4daagse – Home Edition is enthousiast ontvangen. Al ruim 50.000 deelnemers schreven zich in. Om nóg meer mensen de mogelijkheid te geven deel te nemen, is de Avond4daagse – Home Edition verlengd. Je kunt t/m 30 september 2020 deelnemen. Leuk om na de vakantie bij te kletsen met je beste vriend of vriendin en meteen sportief bezig te zijn. Deelname kost € 5. Inschrijving vindt dit jaar niet centraal via school of sportvereniging plaats, maar ouders/verzorgers schrijven zichzelf en hun kinderen in. Er kan gekozen worden uit drie afstanden: 2,5 – 5 – 10 km.

Maak je eigen Avond4daagse route

Iedereen die zich inschrijft kan gebruik maken van het onderdeel Avond4daagse – Home Edition in de app eRoutes. Deelnemers geven hierin aan hoeveel kilometer ze willen lopen en waar ze willen vertrekken. De app maakt dan verschillende routes vanaf dat punt. En – handig! – de routes eindigen ook op het vertrekpunt. Dus de deelnemers komen altijd weer thuis. Bovendien houdt de app bij waar en wanneer je loopt. Zo krijgen deelnemers ook een  overzicht van hun prestaties.

Kies je eigen wandelmoment

Om te voorkomen dat veel kinderen tegelijk gaan lopen, kunnen deelnemers wandelen tussen 1 juni en 30 september 2020. Om er wel een prestatie van te maken, moeten ze de vier wandeldagen in twee weken afleggen. Verder staat het moment van wandelen vrij. Dus (anders dan de naam doet vermoeden) mag er dit jaar ook overdag gelopen worden. Bovendien kunnen de lopers zowel doordeweeks als in het weekend de wandelschoenen aantrekken.

Aanmelden

Schrijf je nu in via www.avond4daagse.nl en verdien de officiële Avond4daagse medaille! Wandelaars uit Kampen en omgeving ontvangen een e-mail van de werkgroep Avond4daagse Home Edition van CBS Het Stroomdal wanneer hun welverdiende medaille klaarligt. Medailles kunnen worden afgehaald bij Intertoys in Kampen waar alle sportievelingen natuurlijk in het zonnetje worden gezet!