Beste sportbestuurder,

Vorige week hebben wij u geïnformeerd hoe u als binnensportvereniging ook de sportactiviteiten voor uw jeugd weer kan opstarten. Daarin hebben we u toegezegd dat u vanaf vandaag buitenruimte kunt reserveren via ons reserveringssysteem. Met dit bericht willen we u een update sturen.

Reserveringssysteem vullen

We werken er hard aan zoveel mogelijk ruimtes voor de binnensportaanbieder beschikbaar te stellen in overleg met buitensportverenigingen en scholen. Helaas hebben we een aantal partijen nog niet kunnen bereiken (mogelijk vanwege de vakantie). Het is daarom mogelijk dat een aantal (sport)terreinen pas in de loop van deze week beschikbaar komen. We vragen hiervoor nog even om begrip en uw geduld.

Inlogcodes

De aangevraagde inlogcodes worden in de loop van vandaag naar u toegestuurd. Dit doen we tegelijk naar alle aanvragers zodra het reserveringssysteem voldoende gevuld is om ook daadwerkelijk ruimtes te kunnen reserveren. We vragen u bij het plaatsen van een reservering ook rekening te houden met anderen en alleen ruimtes te reserveren die u daadwerkelijk nodig hebt. Ook is het handig (als de beschikbaarheid er is uiteraard) zoveel mogelijk gebruik te maken van dezelfde locatie.

Serie reserveren

In eerste instantie kunt u slechts voor een week reserveren, maar wanneer blijkt dat er voldoende ruimte is voor alle aanvragen kunnen we ook serie reserveren toestaan. Daarmee kunt u (uiteraard zolang de regelgeving hetzelfde blijft) voor een paar weken achter elkaar dezelfde ruimte reserveren.

Informatie

Voor alle informatie over het reserveren, richtlijnen en het melden van uw jeugdactiviteiten verwijzen we u naar het bericht van afgelopen vrijdag. Mocht u vragen hebben over deze informatie en/of andere vragen, laat ons dat dan weten via sportservice@kampen.nl. Wij proberen u dan zo snel mogelijk te antwoorden.

 

Met vriendelijke groet,
Guido Vlierhuis
Beleidsontwikkelaar Sport
Gemeente Kampen