Graag brengen we de Rabo ClubSupport actie onder de aandacht! Inschrijven voor Rabo ClubSupport 2020 is namelijk nog mogelijk t/m 30 september.
Ga naar rabobank.nl/clubsupport en gebruik de code om jouw club in te schrijven.

Lees het onderstaande bericht:

Beste relatie,

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar sterker maken.

Daarom investeren wij met Rabo ClubSupport, nu meer dan ooit, in lokale clubs en verenigingen. Jullie zijn als club erg waardevol voor ons land. Naast financiële ondersteuning, willen wij clubs en verenigingen ook sterker maken met onze kennis en ons netwerk.

Met deze bijdrage van kennis, netwerk en financiën hebben jullie de mogelijkheid mooie maatschappelijke bestedingsdoelen te realiseren. Denk aan het opzetten van trainingsprogramma’s voor gehandicapten, verduurzaming van het clubhuis, gezond voedsel in de kantine, het aanbieden van re-integratie cursussen of workshops over ledenwerving en digitalisering. Zo zetten we ons netwerk in om clubs van elkaar te laten leren en bieden we onze kennis om van elkaar te leren.

Rabo ClubSupport is dit jaar groter dan ooit. En jouw club kan natuurlijk ook meedoen! Geef duidelijk aan waarvoor jouw club extra ondersteuning kan gebruiken en schrijf je in!

Willen jullie de uiteindelijke bijdrage van Rabo ClubSupport ook daadwerkelijk ontvangen? Zorg er dan voor dat jullie cheque persoonlijk wordt afgehaald tijdens het slotevent! Geen opkomst betekent helaas ook geen bijdrage. De uitreiking van de cheques vindt plaats volgens de richtlijnen van het RIVM.

Team Rabo ClubSupport
Rabobank IJsseldelta