VDK wil meewerken aan professionalisering Sportverkiezing Kampen

 

VDK Groep heeft zich als hoofd- en naamsponsor verbonden aan de sportverkiezing in Kampen. Daarom gaat het evenement voortaan door het leven als VDK Sportverkiezing Kampen. Afgelopen donderdag werd het contact ondertekend door eigenaar Frans van der Kolk van VDK en voorzitter Tonny Zweers van Sportraad Kampen. De overeenkomst heeft een looptijd van drie jaar.

Het is voor het eerst dat Sportverkiezing Kampen een naamsponsor krijgt. Sportraad Kampen wil de Sportverkiezing Kampen een nieuw tintje geven. “Daar werken wij graag aan mee”, zegt eigenaar Frans van der Kolk van VDK. Met de financiële steun van VDK kan Sportraad Kampen de plannen gestalte geven en Sportverkiezing Kampen aantrekkelijker maken voor een breed publiek. Zo zijn er nu middelen om het evenement breder op te zetten en meer de publiciteit te zoeken via sociale media. Ook kan Sportraad Kampen nu mensen bij erbij betrekken die het evenement professioneler willen maken. “Daarnaast is het voor ons prettig en fijn dat Frans mee wil denken. Hij heeft veel ervaring in het organiseren”, aldus Tonny Zweers.

Volgens Van der Kolk past de sponsoring van Sportverkiezing Kampen zeer goed bij zijn bedrijf. “Ik vind het belangrijk dat jongeren en ouderen worden gestimuleerd om te bewegen. Het is goed dat sporters met een stukje ambitie proberen te presteren op hun eigen niveau. Dat vertaalt zich in de ambities die wij als bedrijf hebben. Sportverkiezing Kampen is beloning voor groepen en individuele sporters in Kampen.”

Dit is de tekst van een artikel uit Weekblad de Brug van 22 januari 2019: 

Contactgegevens

Sportraad Kampen

Contactadres:
IJsselzicht 9
8261 JJ Kampen

Bezoekadres:
Vloeddijk 79
(gebouw stichting welzijn)
8261 GE Kampen

T: 0681720748
E: info@sportraadkampen.nl
W: www.sportraadkampen.nl