Offline samenkomen kan helaas even niet, maar we snappen dat er nu veel vragen leven binnen jouw vereniging. Daarom nodigt de Rabobank jou graag uit om ‘online’ aan te sluiten bij (een van) de interactieve webinars. Met deze webinars willen zijj jou en jouw vereniging in deze unieke periode graag ondersteunen. Ze gaan in op actuele issues die in deze tijd van belang zijn voor jouw club. Tijdens deze online bijeenkomsten krijg je al direct handvatten mee, zodat je na afloop tot een mooi en vooral waardevol vervolg kunt komen voor jouw vereniging.

Rabobank IJsseldelta nodigt jouw vereniging graag uit om aan te sluiten bij een van de georganiseerde webinars. Tijdens deze webinars wordt jouw vereniging, samen met een aantal andere verenigingen, concreet op weg geholpen aan de hand van drie verschillende thema’s. De webinars bevatten vele praktijkgerichte handvatten en voldoende ruimte voor vragen, zodat je na jouw deelname meteen aan de slag kunt voor jouw vereniging.

Welke webinars?

Communiceren, juist nu!
Maar hoe? Onder leiding van Martin van Berkel (eigenaar Clubbereik en manager Communicatie & Media bij Nederlandse Volleybalbond)
Hoe kan jouw vereniging zowel de interne- als externe communicatie optimaal inzetten in tijden van de coronacrisis? Welke communicatieaanpak, welke tools en succesvolle content?

Ledenbinding, nu we elkaar op de club niet kunnen ontmoeten
Onder leiding van Danny Meuken (procesbegeleider en dagvoorzitter bij Made2Sport)
Hoe kan jouw vereniging betrokkenheid creëren en leden actief blijven binden, juist in deze tijd? Hoe kun je toch contact houden, je leden iets bieden en daarmee je leden behouden?

Financieel gezond de crisis door
Onder leiding van Peter van Baak (eigenaar SponsorVisie en medeoprichter van AdsToSport)
Hoe ga je om met de financiële gevolgen van de coronacrisis voor jouw vereniging? Van welke regelingen kan je gebruik maken en welke kansen zijn er om het financiële gat te dichten?

Meld je aan voor de bovengenoemde webinars.

Communiceren, juist nu! Maar hoe?
Datum woensdag 20 mei
Tijd 20.00 tot 21.30 uur
Uiterlijk opgeven vóór dinsdag 19 mei
Meld je hier aan voor deze webinar.

Ledenbinding, nu we elkaar op de club niet kunnen ontmoeten
Datum maandag 25 mei
Tijd 20.00 tot 21.30 uur
Uiterlijk opgeven vóór zondag 24 mei
Meld je hier aan voor deze webinar.

Financieel gezond de crisis door
Datum maandag 25 mei
Tijd 20.00 tot 21.30 uur
Uiterlijk opgeven vóór zondag 24 mei
Meld je hier aan voor deze webinar.

Na aanmelding krijg je een hyperlink toegestuurd, inclusief bijbehorende uitleg, waarmee je toegang krijgt tot de desbetreffende webinar.
Om de webinars zo succesvol mogelijk te laten verlopen en om jouw vereniging zo goed mogelijk te kunnen voorzien van advies is een goedwerkende internetverbinding noodzakelijk en een laptop/tablet met goede camera en microfoon wenselijk.

Achtergrond

Als onderdeel van het  nieuwe sponsorbeleid wil Rabobank samen met NOC*NSF, Kunstbende en LKCA, verenigingen écht sterker maken. De coöperatieve Rabobank gelooft in het belang en de kracht van verenigingen en ziet hen als het cement van onze samenleving.