Beste sportbestuurders, 

Op donderdag 5 maart a.s. wordt voor de 35ste keer de Sportverkiezing in Kampen georganiseerd. Deze jubileum-editie vindt plaats in De Stadsgehoorzaal en belooft een feestelijke en spectaculaire avond te worden. Een unieke belevenis voor sportminnend Kampen, voor jong en oud, iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis.

Veel Kamper sporters hebben het afgelopen jaar schitterende (top)prestaties geleverd. In diverse disciplines zijn aansprekende resultaten behaald, die zowel bij het publiek als in de media niet onopgemerkt zijn gebleven. Sportraad Kampen wil deze sporthelden in op 5 maart a.s. huldigen en een podium geven dat zij verdienen.

Sportprijzen

Tijdens de Sportverkiezing worden prijzen uitgereikt in de volgende zes categorieën: Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Jeugdsporter jongens, Jeugdsporter meisjes, Jeugdsportploeg.

Een deskundige jury beoordeelt alle inzendingen om te komen tot drie genomineerden en de juiste klassering in elke categorie.

Uitstralingsprijs

Naast de sportprijzen, wordt de zogenaamde Uitstralingsprijs uitgereikt aan een persoon die zich op bijzondere wijze heeft ingezet voor de sport, al dan niet binnen uw vereniging. Een mooie gelegenheid om iemand die hiervoor in aanmerking komt, in de schijnwerpers te kunnen zetten.

Kandidaten

Om kandidaten voor de Sportverkiezing in beeld te krijgen, hebben wij uw hulp nodig.

Klik op de linken naar de formulieren om de sporter(s)/sportploeg aanmelden die aanspraak kan (kunnen) maken op een prijs in een van de genoemde categorieën aan te melden.

Formulier Uitstralingsprijs
Formulier aanmelden Sporters Sportploeg

Voor deelname aan de Sportverkiezing zijn enkele voorwaarden verbonden, zoals vermeld onderaan het aanmeldingsformulier.

Aanmelden

Het volledig ingevulde aanmeldingsformulier voor de sporters en/of de Uitstralingsprijs, kunt u tot uiterlijk

6 december a.s. toesturen per e-mail aan: info@sportraadkampen.nl of per post aan: Secretariaat Sportraad Kampen, IJsselzicht 9, 8261 JJ  KAMPEN.

Let op: Aansprekende resultaten, behaald in de maand december van dit jaar, mogen in de eerste week van januari a.s. nog worden aangemeld.

Wij zien uw inzending heel graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Sportraad Kampen 

Tonny Zweers
Voorzitter

www.sportraadkampen.nl