Willen jullie als vereniging geld verdienen voor je club?

Dat kan op donderdag 7 maart 2019 tijdens de VDK Sportverkiezing Kampen 2018 in de Stadsgehoorzaal. De VDK Sportverkiezing Kampen is een evenement waar de beste sportprestatie van de sporters binnen onze gemeente worden beloond met een prijs. Bovendien wordt er een uitstralingsprijs toegekend aan een persoon die zich dat jaar bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt.

Wat gaan we doen?

Tijdens de Sportverkiezing zullen er door afgevaardigden van de deelnemende sportverenigingen buiten op de Nieuwe Markt bootcamp activiteiten worden uitgevoerd. Met verschillende onderdelen kun je punten verdienen. Na ongeveer 3 kwartier zullen de activiteiten buiten worden afgerond en gaat het binnen op het toneel in de Stadsgehoorzaal verder met een quiz. Ook hierbij kunnen punten worden verdiend. De sportvereniging die de meeste punten heeft verzameld, wordt de winnaar van de avond en wint hierbij “duiten” voor de club. Ook voor de tweede en derde plek zijn “duiten” te verdienen. De “duiten” kunnen meerdere keren per jaar bij VZ Kampen worden ingeleverd en worden dan omgezet in een geldbedrag.

Zo doe je mee!

Stel een team samen voor het onderdeel Bootcamp:

1 persoon vanaf 8 jaar tot 15 jaar
1 persoon vanaf 15 jaar tot 20 jaar
2 personen vanaf 20 jaar

Stel een team samen voor het onderdeel Quiz:

1 persoon vanaf 8 jaar tot 15 jaar
1 persoon vanaf 20 jaar

Let op: De personen die meedoen met de quiz mogen dezelfde personen zijn die het bootcamp onderdeel doen. Het team bestaat dus maximaal uit 6 personen en minimaal uit 4 personen.

Donderdag 7 maart 2019 is de dag! 

Het gehele team dient op donderdag 7 maart om 18.45 uur aanwezig te zijn in de Stadsgehoorzaal. Er is gelegenheid je daar om te kleden. Het bootcamp gedeelte buiten begint een half uur eerder dan het programma van de Sportverkiezing binnen. Vanaf 19.00 uur is er dus gelegenheid om het team eerst buiten aan te moedigen. Om 19.30 uur start het programma in de Grote Zaal. De bootcamp zal dus verder gaan tijdens dit programma. We zullen op de avond een aantal keren live overschakelen om de zaal te laten zien hoe het buiten verloopt.

Download het inschrijfformulier voor de Bootcamp Quiz. Geef je vóór 1 maart 2019 op door het ingevulde inschrijfformulier te mailen naar: info@sportraadkampen.nl.

Na het officiële programma zal er tijdens de nazit in de foyer van de Stadsgehoorzaal voldoende gelegenheid zijn om andere sportverenigingen te ontmoeten.

Pak deze kans om:

  • “Duiten” te verdienen voor de vereniging
  • Verschillende leeftijdscategorieën vanuit jullie club in een team te laten samenwerken
  • Kennis te maken met het evenement VDK Sportverkiezing Kampen
  • Gelegenheid te krijgen om te netwerken met andere sportverenigingen

Download hier het inschrijfformulier voor de Bootcamp Quiz. Geef je vóór 8 februari 2019 op door het ingevulde inschrijfformulier te mailen naar: info@sportraadkampen.nl